Volgende artiesten kwamen het beste van zichzelf geven tijdens de eerste editie van KempenAIR ballonfestival!

VRIJDAG
2023

Hammertime (22.00 u)

Na het opstijgen van de luchtballonnen zal de dynamische groep Hammertime de feesttent doen daveren. Zij nemen ons mee terug in de tijd naar 's werelds bekendste hits van de 90s! Een feest dat je niet wilt missen.


VRIJDAG
2023

DJ Septastic (23.30 u)

Geboren met beats en deuntjes in het hart, een muzikant in hart en nieren en opgegroeid tussen de muziekinstrumenten. De drummer van de Kempische muziekgroep MAF staat ook regelmatig alleen op het podium achter zijn draaitafel.

Seppe gaat de eerste dag van KempenAIR met een dik feestje afsluiten.

Blijf na Hammertime nog even hangen in de tent want Seppe zorgt ervoor dat het dak er voor een tweede keer afgaat!


ZATERDAG
2023

Margriet Hermans (15.00 u)

Kempischer dan Margriet Hermans bestaat niet!
Ze zet zonder moeite de tent op zijn kop en sowiezo dat iedereen gaat blijven hangen! Margriet brengt je met haar aanstekelijke lach meteen in de juiste sferen en laat alle dansbeentjes los gaan.


ZATERDAG
2023

Matthias Lens (23.00 u)

Matthias is amper 5, nog te jong voor het officiële muziekonderwijs, wanneer hij zijn eerste privé-lessen accordeon krijgt van Jos Eyckens. Het is weinigen gegeven om een haast vergeten instrument, quasi in z’n eentje nieuw leven in te blazen.

Inmiddels is deze Kempenaar al 29 jaar onafgebroken verslaafd aan zijn accordeon en niet meer weg te denken in de Vlaamse muziekwereld.

Op zaterdagavond komt Matthias jullie verwennen met ambiance muziek waar heel de tent van aan het dansen zal gaan. Het optreden zal plaatsvinden na de magische nightglow.


ZATERDAG
2023

DJ Polle Nijs (24.00 u)

Uit het eigen Bouwel (Grobbendonk) komt deze man vergezeld van zijn kameraad om jullie op het ritme van de Nederlandtalige muziek alle uithoeken van de tent te laten zien.

Steven is een rasechte presentator en entertainer maar draait ook heel graag jullie favoriete foute hits. Wij zijn er zeker van dat de polonaise van voor naar achter en van achter naar voor gedanst gaat worden!


ZONDAG
2023

Kinder disco (13.20 u & 15.10 u)

Voor en na het optreden van de Ketnetband zorgt het Kidsdisco team voor een interactieve show.

Kom mee springen, dansen en spelen op bekende songs.


ZONDAG
2023

De KetnetBand (14.00 u)

De helden van op tv die covers brengen van de meeste populaire liedjes. Een band bedoeld voor de jongsten maar waar ook de oudsten niet kunnen ontkennen dat ze stiekem meezingen en dansen!
Kom mee dansen en zingen met je helden van op tv!

Met dank aan onze partners:© KempenAIR ballonfestival