Deze artiesten komen het beste van zichzelf geven op KempenAIR ballonfestival!

VRIJDAG
28 juni 2024

Schorre en Luc Canters
21.30 u & 23.00 u

De Schorre (Eddy Van de Schoor) en Luc Canters zijn twee rasechte kempenAIRs en betreden twee keer ons podium. Het programma van deze twee gitaristen omvat een greep uit de beste covers van de jaren 60 tot nu (zowel Engels- als Nederlandstalig), gebracht op een ludieke wijze en met hier en daar een eigen bewerking. Alvast een aanrader voor jong en oud !


ZATERDAG
29 juni 2024

Clown De Selle
15.30 u

Show 1. 2. Huppekee. Met "echte" toverdingskens en "echte" circusdoedingskens.
Met een overvloed van "echte" clownsmuziekskens.
Het had een fantastische show kunnen worden indien De Selle zichzelf niet altijd in de weg had gelopen. Misschien als de kinderen heppelen...
1.. 2.. Huppekee........ wie doet er mee?


ZATERDAG
29 juni 2024

Ive Rénaarts
16.30 u

Zangtalent uit de Kempen. Schlagerzanger Ive Renaarts leerde de kneepjes van het vak in zijn eigen feestzaal "Klaveren drie" te Kasterlee. In 2007 bracht hij in eigen beheer zijn eerste album "Mooie rode rozen" uit. In de jaren hierna wist hij in het zangcircuit steeds meer bekendheid te vergaren. Naast zingen heeft Ive een grote passie voor de horeca. Samen met zijn echtgenoot Kurt baat hij Schlagercafé De Kroon in Poederlee uit.


ZATERDAG
29 juni 2024

Yves Seghers
18.00 u

Meer dan 30 jaar na “Ik schreeuw het van de daken” zingt iedereen deze klassieker nog steeds mee. Naast deze hit heeft Yves nog heel wat andere knallers in zijn repertoire. “Café De Zwaan”, “Waar zijn die handjes” en “Waar is mijn vleeskroket” zijn maar een kleine greep uit zijn rijke ambiancerepertoire. Leute en plezier gegarandeerd op het KempenAIR podium.


ZATERDAG
29 juni 2024

Betty & De Benny's
20.30 u

Betty en de Benny’s is een ambiance coverband uit de buurt van Tremelo die al meer dan 25 jaar de Vlaamse podia afschuimt. Met een repertoire van meer dan 100 Nederlandstalige en Engelstalige meezingers en dansnummers zorgen ze steeds voor een gezellig feestje. Na hun optreden bent u ongetwijfeld helemaal in de stemming voor de Magische nightglow!


ZATERDAG
29 juni 2024

De Romeo's
23.00 u

Chris, Gunther en Davy staan bijna 20 jaar samen op het podium en weten van geen ophouden. Overal waar de drie heren zich vertonen, bij voorkeur in maatpak, wordt een feestje gebouwd. Ondertussen zijn De Romeo’s uitgegroeid tot misschien wel de populairste Vlaamse schlager- en ambiancegroep ooit. Een echte live jukebox op ons KempenAIR prodium vol met de populairste mee-zingers en klassiekers van vroeger tot nu.ZONDAG
30 juni 2024

De Nachtwacht
14.00 u

Heb je wel eens een vampier, een elf en een weerwolf ontmoet? De kans is klein en toch kan het: Wilko, Keelin en Vladimir vormen samen De Nachtwacht. Ze strijden tegen onsmakelijke wezens uit de onderwereld, maar hier in de bovenwereld zijn ze beschikbaar voor een unieke ontmoeting. Vrees niet, want ze komen gelukkig wel in hun mensengedaante.


ZONDAG
30 juni 2024

Kids disco
14.30 u

Beleef de magie van Kidsdisco.be op KempenAIR! Dit energieke animatie duo zorgt voor een interactieve kinderdisco waar stilzitten geen optie is. Dans, spel en ongekend plezier wachten op de kids terwijl ouders genieten van het aanstekelijke enthousiasme en wie weet wel mee gaan doen. Het belooft een onvergetelijk feest te worden waar de kinderen centraal staan!


ZONDAG
30 juni 2024

Laura Omloop
15.30 u

Kleine meisjes worden groot en dat mag je zeker zeggen van Laura Omloop. Ze werd in recordtijd een kindsterretje door haar succesvolle deelname aan het Junior Eurovisie Songfestival 2009 in Kiev. Ze was als tienjarige toen de jongste deelnemer. Na een rustperiode maakte ze vorig jaar haar comeback. Op het KempenAIR podium zal gegarandeerd gejodeld worden.


ZONDAG
30 juni 2024

Damespopkoor Kantamiko
17.30 u

Maak kennis met Kantamiko, een superleuk damespopkoor uit Zoersel. De naam komt voort uit het Esperanto. Het is een samentrekking van "Kantantaj Amikoj" en betekent letterlijk 'zingende vrienden'. Zij brengen songs van pop over jazz naar Nederlandstalige kleinkunst. Onder het motto 'van zingen word je blij!' zullen zij het KempenAIR podium doen opleven.Artiesten vorige editie KempenAIR ballonfestival 2023

Hammertime

DJ Septastic

Margriet Hermans

Matthias Lens

DJ Polle Nijs

Kidsdisco

De Ketnetband


© KempenAIR ballonfestival