Oldtimer Rondrit - zondag 2 juli

Op zondag 2 juli wordt in de namiddag een rondrit voor oldtimers georganiseerd, voor auto's van 30 jaar en ouder (bouwjaar 1993 of vroeger).

De rit brengt u langs voornamelijk kleine en landelijke wegen naar de Noorderkempen, en heeft een totale afstand van 105 km. De wegbeschrijving gebeurt aan de hand van een gedetailleerd roadbook, opgesteld volgens het principe "bolletje-pijl", met tussenafstanden en herkenningspunten.

Zoektocht

Aan de rondrit is een zoektocht gekoppeld (niet verplicht), waarbij onder andere foto's langs het parcours moeten herkend worden. Er worden 3 prijzen voorzien, voor de best geklasseerden: een ballonvaart voor 2 personen, en 2 manden met lekkers.

Uit alle deelnemers aan de zoektocht die hun antwoordenblad tijdig hebben ingeleverd wordt bovendien nog eens een gelukkige uitgeloot die een ballonvaart voor 1 persoon aangeboden krijgt.

De winnaars van de ballonvaarten gaan dezelfde avond de lucht in. Mochten de weersomstandigheden een veilige vaart niet mogelijk maken, dan zal met elk van hen individueel een vervangdatum worden afgesproken.

Programma

11u00-12u30: aanmelding > overhandigen rallyplaat, roadbook, goodiebag
13u00-13u30: vertrek
16u00-18u00: aankomst en inleveren antwoordblad van de zoektocht
18u30: prijsuitreiking zoektocht

Deelnemers aan de rondrit krijgen een voorbehouden parking op het evenementen-terrein zelf. Na terugkeer van de rondrit mogen de wagens op de voorbehouden parking blijven staan, en kan naar hartelust gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten van het ballonfestival: genieten van het opstijgen van de luchtballonnen, een hapje en drankje...

Inschrijving

Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 € per wagen (ongeacht aantal inzittenden).

De inschrijvingen zijn afgesloten

 


KempenAIR vzw - Populierendreef 7, 2280 Grobbendonk