Kom vlot naar KempenAIR

Locatie

Terreinen Pullaard op Boshoven
Boshoven - 2280 Grobbendonk

Per fiets of te voet

Doorkruis de Kempen met je fiets of koppel je bezoek aan een mooie wandeling. Er worden voldoende fietsenstallingen voorzien om je fiets veilig weg te plaatsen. Het ballonfestival ligt op de fietsroute tussen fietsknooppunt 15 en 17. Vanuit alle uithoeken van de Kempen kan je de mooiste fiets-en wandelpaden volgen vanuit Pulle, Zandhoven, Lille, Vorselaar, Herenthout, Nijlen, … Het ballonfestival is gelegen vlakbij het mooie stukje groen “Lovenhoek”

Publieksparking

De betalende publieksparking ligt op een wandelafstand van 400m van de evenementenlocatie. Parkeren kan dus vlakbij. Volg de borden “parking” en onze begeleiders geven je een geschikte parkeerplaats. Zij zijn te herkennen aan hun hesjes van de organisatie. Betaling kan zowel cash als met bancontact.

Mindervaliden

Volg de borden “parking mindervaliden”. Personen in het bezit van een mindervalidenparkeerkaart dienen deze duidelijk zichtbaar in de wagen te plaatsen.

Verkeersmaatregelen

Er geldt een parkeerverbod in de omliggende straten, enkelrichtingsverkeer wordt gehanteerd in de omgeving van het evenemententerrein. Hou je aan de aangepaste verkeersregels en geef voorrang aan onze fietsers en voetgangers.


KempenAIR vzw - Populierendreef 7, 2280 Grobbendonk